Lease informatie

Wat is nu precies Shortlease?
Niets meer en niets minder dan de naam al zegt. U leased een auto voor een korte periode. Leasen vanaf een maand is al mogelijk.

 

Stel; U heeft als ondernemer een project maar de duur is lastig in te schatten. U kunt ook niet in de toekomst kijken tenslotte. Of, u huurt een nieuwe medewerker in met een proefperiode of een tijdelijke contract. Dan wilt u een auto leasen zonder de consequenties van een langdurig leasecontract met afkoopsommen en andere voorwaarden.  
Eigenlijk wilt u een auto 'huren' met de voordelen en de prijs van 'leasen'. Een auto die qua stijl bij u past tegen een prijs die voor u op maat wordt gemaakt.

 

Dat kan nu met Shortlease Friesland. 


Vooraf spreken we een minimumperiode af waarover u de wagen leased.  Zoals we al zeiden dat kan al vanaf 1 maand. Verlengen is eenvoudig te regelen en, wanneer u dat zou willen, is ook een goede koopregeling mogelijk.  

Bij Shortlease Friesland hebben we een prima onderhouden en uitgebreid wagenpark beschikbaar. De wagens zijn 1 tot maximaal 4 jaar oud. Zie hiervoor de pagina lease-aanbod. Eerst meer informatie of antwoord op uw vraag? Klik dan hier of bel voor een persoonlijke offerte.
Shortlease adv
Bij ons is leasen inclusief:
    •    Reparatie, onderhoud en banden
    •    Volledige verzekering
    •    Vervangend vervoer bij onderhoud of schade
    •    Haal en breng service
    •    Afschrijving/Rentelasten
    •    Houderschapsbelasting

 

 

Stationsweg 86a

8401 DT Gorredijk

 

(0513) 46 27 87

(0513) 46 60 68

 

 

 

Openingstijden:

 

Service en lease

Maandag t/m Vrijdag

08:00 - 19:00 uur

 

Zaterdag

09:00 - 17:00 uur

 

autobedrijf tevreden

 

rdw